Voorpagina          België          Kapellen          De kust          Zwart-wit          Verlaten          Graffiti          Reflecties     Heel Dichtbij

Eindhoven          Mensen          Architectuur          Beaufort          Bunkers          Experimenteel          Overig          Over Mij

Hallo,

Ik ben Stephaniek Putman en ik fotografeer graag in mijn vrije tijd. Dat kan overal plaatsvinden: in de stad, aan zee, in het museum, of in de buurt.

Maar mijn foto’s komen vooral thuis op de computer tot stand, in Photoshop. Er is geen foto die niet door Photoshop gaat. Het gaat dan vooral om het bepalen van de gewenste compositie, rechtzetten, de kleuren verbeteren, verscherpen en eventueel een omzetting naar zwart-wit. Maar soms ga ik wat creatiever aan de slag. Mijn foto's blijven echter altijd dicht bij wat ik zag en zijn dus geen montages. U ziet hier op mijn website het resultaat ervan.

Mocht u vragen, opmerkingen of wellicht interesse hebben in een van mijn foto’s, schroom niet om contact met mij op te nemen via deze link.

Sowieso dank voor uw interesse!